• HY-1
  • HY-2
  • HY-3
  • Books

    Buku

    Manut konsep dhasar "pertukaran budaya, basa dhisik", sekolah kasebut nggunakake mode dhasar "guru ing China, siswa ing saindenging jagad" kanggo nindakake piwulang Tionghoa.
  • 1-On-1 Coaching

    1-On-1 Coaching

    Pelatih motivasi jinis iki paling efektif! Isih, amarga akeh pesenan, saiki ana dhaptar tunggu supaya bisa rapat
  • Social learning

    Sinau sosial

    Ing kene, sampeyan ora mung bisa nemoni guru guyonan, nanging uga mbantu anak sampeyan golek mitra kanggo sinau, saengga sampeyan ora bakal mandheg sinau basa Cina.
  • Audio Books

    Buku Audio

    Nomi negesake inovasi lan nggunakake model Internet + Education kanggo terus ningkatake awake dhewe lan nambah pengalaman panganggo.

Kita Crita

Luwih saka 500 siswa wis sinau basa Cina karo kita lan kita wis nampa akeh pujian saka wong tuwa lan siswa ing saindenging jagad.
Ngerti Luwih Luwih
  • — Jay's mom

    Dheweke seneng banget karo kelase Mbak Ding, lan mbak Ding mesthi narik kawigatene ing kelas. Biyen dheweke alon banget nalika tugas sekolah. Saiki dheweke bakal ngrampungake PR Tionghoa pas ngrampungake kelas lan aku ora prelu ngawasi maneh.

    - ibune jay

  • — Raymond's mom

    Dheweke gedhe ing Amerika Serikat lan ora ana kanca Tionghoa ing sekitare. Dheweke ora bisa komunikasi karo simbah kakung nalika mbalik menyang China. Taun iki aku bakal nggawa dheweke maneh kanggo kaget karo simbah! Matur suwun karo mbak Han amarga wis mbantu lan sabar karo Raymond, matur nuwun kanthi sanget!

    - Ibune Raymond

  • — Yihan' s mom

    Matur suwun khusus kanggo para guru Nomi Cina kanthi online. Amarga aku kudu ngurus bayi sing paling enom, mula aku ora bisa terus ndhidhik anak liyane.
    Mbak Zhu wis nulungi aku akeh. Anak-anakku wis luwih suwe sinau karo dheweke. Saiki dheweke bisa maca crita kanthi mandhiri lan bisa ngomong kanthi lancar ing basa Cina ing omah.

    - Ibune Yihan

  • — Leo's mom

    Aku seneng banget karo Mbak Hu. Biyen, Leo butuh wektu udakara sak jam kanggo nindakake tambahan matematika lan pengurangan. Sawise sinau karo Ibu Hu sajrone rong wulan, dheweke saiki bisa ngrampungake 100 masalah matematika sajrone 10 menit lan tarif sing bener uga akeh banget. Muga-muga matematika Leo bisa dadi luwih apik lan ora kudu kuatir maneh.

    - Ibune Leo

index_news

Pusat Berita

  • What are the easier places to learn Chinese than other languages?

    Apa papan sing luwih gampang kanggo sinau Chine ...

    07/08/20
    Akeh wong sing ujar yen sinau basa Cina iku angel. Nyatane, ora. Saliyane kasunyatan manawa karakter Tionghoa pancen mbutuhake latihan hafalan, basa Tionghoa uga duwe kesederhanaan dibandhingake karo basa liyane ...
  • Foreigners who speak Chinese well do this!

    Wong manca sing nganggo basa Cina uga nindakake iki!

    07/08/20
    Bubar, siswa sing duwe dhasar nol lengkap, sawise sinau telung kelas, ngandhani yen dheweke bakal ganti dadi guru sing spesialisasine basa Inggris lisan amarga dheweke ora pengin sinau tata bahasa Cina utawa HSK-rel ...
ndeleng kabeh warta

Babagan Perusahaan

Nomi Chinese online minangka platform piwulang Tionghoa online sing diinvestasikan lan dibangun dening Ningbo Huayu Network Technology Co., Ltd. Nomi minangka papan kanggo kabeh wong sing seneng budaya Tionghoa ing saindenging jagad bisa sinau, ngalami lan komunikasi. Manut konsep dhasar "pertukaran budaya, basa dhisik", sekolah kasebut nggunakake mode dhasar "guru ing China, siswa ing saindenging jagad" kanggo nindakake piwulang Tionghoa.
Nomi negesake inovasi lan nggunakake model Internet plus Pendidikan kanggo terus ningkatake awake dhewe lan nambah pengalaman panganggo.
Produk pengajaran inti "Siji-kanggo-akeh, adhedhasar interaksi" wis sukses diluncurake ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad lan akeh dipuji dening para siswa ing jaban rangkah.
sinau saka atimu, ing ngisor iki rasa seneng.

Waca liyane